Englekapital før og etter våren 2016

Det var fullt hus denne gangen også på First Tuesday. Innovasjon Norge Hordaland fortalte blant annet om englekapital før og etter våren 2016. Telenor Norge tok turen fra Oslo for å vise hvordan de jobber med innovasjon og investeringer i oppstartsselskaper.

Over 200 interesserte fikk høre 10 firma pitche sine konsepter og hvorfor man skal investere i dem, og deretter pitchet 6 engleinvestorer hvorfor man skulle velge dem som investorer. Joachim Tvedt fra Intelmedia vant 1. premie Fjorårets vinner av tilsvarende pitchekonkurranse, vibble, sto for kveldens musikalske innslag. Vi koste oss og følte dette representerte arvematerien som First Tuesday skapt på: gründere møter investorer i en faglig og sosial setting.

Hold av datoen 15. november for neste arrangement og mer moro! Dette blir en del av Global Entrepreneurship Week (GEW) 2016 og arrangeres sammen med Bergen Teknologioverføring - BTO.