Back to All Events

Riktig ledelse er gull verdt!

  • Hotell Scandic Ørnen Lars Hilles gate 18 5008 Bergen Norge (map)

MELD DEG PÅ HER: https://www.eventbrite.com/e/riktig-ledelse-er-gull-verdt-tickets-53340217025

I samarbeid med Amesto inviterer vi denne kvelden til innblikk i ledelse, og hvordan riktig ledelse bokstavelig talt "kan være GULL verdt". Denne kvelden er vi nemlig så heldige å få høre historiene til Terje Søviknes i Os og Vibeke Johannesen i Brann om hvordan de leder sine "lag" til suksess.

Ledelse i dagens samfunn betyr ledelse av mennesker og team. Therese Sverdrup fra NHH åpner denne kvelden å fortelle oss hvordan man skaper god ledelse gjennom å tilrettelegge for best mulig teamarbeid med blikk på både muligheter og utfordringer.

Terje Søviknes trenger ingen nærmere introduksjon for de fleste. Etter et år på Stortinget er han nå tilbake der han trives best, med å lede Os, en av Norges mest suksessfulle kommuner. I kveld vil vi få historien bak suksessen.

Vi kan ikke love like bra trykk som på Brann stadion, men vi kan love et engasjerende innlegg når Vibeke Johannesen kommer å forteller oss hvordan de ved å sette det store engasjementet i klubben i system, lykkes både på og utenfor banen. 

Caroline Gjerding fra Amesto forteller oss om hvordan de gjennom ledelse av seg selv, et selskap i raskt vekst, også bidrar også med gode råd for sine kunder om hvordan de kan styre ledelse i sitt selskap basert på mer tallbasert fakta.

 

TID: 8. januar 2018, kl 19.00
STED: Scandic Hotell Ørnen
ADRESSE: Lars Hilles gate 18

 

Få med deg...

Verdibasert ledelse, - veien til suksess?
Terje Søviknes - Ordfører @ Os Kommune

Hvordan sette engasjement i system!
Vibeke Johannesen - Daglig leder @ Brann

Tittel kommer...
Caroline Gjerding - Regionssjef Bergen @ Amesto AccountHouse

Start smart – for bedre teamarbeid
Therese E. Sverdrup, PhD - Prorektor for nyskapning og utviklingsarbeid og førsteamanuensis @ NHH 

Earlier Event: December 4
Raskere, sterkere, grønnere!
Later Event: February 12
Accelerating tech: Robotics og AI