Back to All Events

Raskere, sterkere, grønnere!

  • Scandic Ørnen Lars Hilles gate 18 Bergen, Hordaland Norway (map)

Du trodde kanskje at selskaper sin grønne strategi handler om merkevarebygging og omdømme. Denne kvelden viser vi deg at det er mye mer enn det. Smarte og innovative selskaper bruker grønne forretningsmodeller til å skaffe seg et konkurransefortrinn i en stadig mer global konkurranse.

Denne kvelden får du møte NSB som er i ferd med å gå Uber og drosjer i næringen. De har plassert ut 200 elbiler i Oslo og skal fortelle hvorfor de nå går fra å være et togselskap til å bli en mobilitetsplattform. Choose har startet en bevegelse for handel av CO2 kvoter, der de på en nytenkende, kreativ måte, har fått dette tidligere ikke-fungerende markedet til virkelig å ta av.

Vi får også møte utfordreren Ewave som er et strømstyringssystem som gjør det enkelt for forbrukere å redusere strømkostnadene. Eric Lithun tar deg med på sin personlige reise fra eiendom og software til en retning av grønn livsstil og nye, grønne forretningsmuligheter med soltak, Tesla, og nå sist, med elfly.

I tillegg til dette får du med deg den spennende finalen i Sparebanken Vest og Bergen Teknologioverføring's StudentIdé-konkurranse. Fem selskaper skal presentere sin ide på scenen foran dere og juryen - her blir det alt fra romfart til helse!  Vinner tar med seg 50.000 NOK fra Sparebanken Vest som de kan bruke for å videreutvikle ideen sin.

TID: 4. desember 2018, kl 19.00
STED: Scandic Hotell Ørnen
ADRESSE: Lars Hilles gate 18

Få med deg...

Hvordan bruke innovasjon til å få flere til å reise kollektivt?
Kristian Kolind  - Direktør for mobilitetstjenester @ NSB 

Go climate positive today!
Martine Kveim - medgründer @ Chooose 

Ewave - kutter strømregningen din med 26,8%
Jarle Lysberg - styreleder @ Ewave

Reisen til grønne forretningsmuligheter
Eric Lithun - investor og seriegründer 

Earlier Event: November 6
Mentor Magic - få fart på innovasjonen
Later Event: January 8
Riktig ledelse er gull verdt!