Back to All Events

Miljøteknologi - håndfast innovasjon i millionklassen!

  • Scandic Ørnen Hotell 1 Lars Hilles gate Bergen, Hordaland, 5015 Norway (map)

I samarbeid med Innovasjon Norge og Greensight inviterer vi deg denne kvelden til en reise i håndfast innovasjon i form av anlegg i millionklassen som du ikke visste eksisterte. Se teknologi og løsninger som høres ut som science fiction, men som norske bedrifter med støtte fra Innovasjon Norges sin miljøteknologiordning er i stand til å realisere.

Innovasjon Norge har over en lenger tid jobbet aktivt med å finansiere og støtte norskutviklet miljøteknologi. Årlig deler de ut en halv milliard til dette, og denne kvelden vil vi få en smakebit på hvilke fantastiske resultater og anlegg som er realisert som følge av dette, og få innblikk i hvordan støtteordningen fungere.
Med seg til denne kvelden har Innovasjon Norge flere spennende selskaper som lager teknologi som ikke bare kan redde verden, men også Norges fremtid etter oljen. Kitemill som nettopp satt norgesrekord i crowdfunding, kommer og forteller om sin utvikling, 2 år etter at vi hørte fra de sist på First Tuesday. Los Elektro har satt igang det spektakulæræ "høyspent i fjell" prosjektet RockRoller som kan berge Hardangerfjordens idyll, og Greenstat forteller om sitt hydrogenanlegg.

Men hvordan finansiereres slike enorme prosjekter. Noen av svarene får vi forhåpentligvis i vår "fireside chat" der Hilde Holdhus fra Greensight leder en paneldebat der vi tar ned tempoet og diskuterer utfordringer og løsninger med å finansiere miljøteknologi.
Vi avslutter kvelden med kåring av åreste vinner av VentureCup Hordaland.