Back to All Events

Slipp rebellene løs - innovasjon i eksisterende bedrifter

  • DNB Solheimsviken 7 Solheimsgaten Bergen, Hordaland, 5054 Norway (map)

Når globaliseringen og endringer i samfunnet skjer fortere og fortere, hvordan skal man da i eksisterende bedrifter klare å holde følge for å overleve kappløpet? I samarbeid med DNB inviterer vi deg til å lære hvordan 2 av Norges største bedrifter jobber med innovasjon i sine selskaper.

Selv DNB har uttalt at de ikke lenger er bank, men et teknologiselskap. Nettopp kjørte de en Digital Challenge 2017 der utfordringen til unge studenter var å skape fremtidens DNB innovasjon. Denne kvelden får vi besøk av vinneren fra Bergen som vil fortelle om hvordan de skal endre eiendomsmeglingen. Vi får også høre mer om strategien bak DNB sitt innovasjonsprogram, hvordan de jobber og hva de tenker fremover.

Et annet selskap i Norge som har ledet an innovasjonsutviklingen er Schibsted. I kveld vil vi få høre hvordan de strukturerer dette på en litt rebelsk måte. Schibstedt er også gjennom BT involvert i Media City som åpnes i august. Der kommer vi til å finne en rekke oppstartsbedrifter fra BTO som gjennom sin deltagelse der ønsker å koble eksisternede medieselskap mot fremtidens nyvinninger.

SPEED DATE MED BANKEN

DNB  gjentar tidligere suksess og inviterer nok en gang til Speed Date med deres oppstartsloser for å komme i gang på 1-2-3 med ditt selskap, hvordan enkelt etablere et bankforhold og hvilke muligheter DNB kan tilby deg. Du får 10 min til å spørre om det du lurer på, og gode og konkrete finansielle tips og råd fra banken. Meld deg på når du registrer deg på arrangementet og beskriv selskapet/ideen din med en setning eller to, eventuelt link opp til nettside.