Back to All Events

Enlighten us, but make it quick!

  • Biblioteket Bar 2 Vetrlidsallmenningen Bergen, Hordaland, 5014 Norway (map)

I samarbeid med #StartupBergen inviterer First Tuesday til Bergens fjerde Ignite-kveld. Ignite Bergen #4 – tirsdag 24. mai kl 19:00 på Biblioteket bar

Denne kvelden inviterer vi til en kveld der du får høre hverdagshistorier fra rekke gode krefter i Bergen; fortellinger om hva de har fått til; ideer de har eller drømmer de ønsker å ta videre.

Ignite ble arrangert for første gang under Global Entrepreneurship Week for to år siden. Denne gangen er Ignite et pre-arrangement for Startup Weekend Mobile som går av stabelen til helgen. Ignite arrangeres i over 100 byer over hele verden.

Alle som presenterer deler sin personlige eller profesjonelle lidenskap gjennom 20 bilder som skifter automatisk etter 15 sekunder, slik at vi får en historie servert på bare 5 minutter.

Kom på Ignite Bergen – og bli inspirert! Det blir også tid til mingling, prat og god stemning.

Og hvis du har en spennende historie å fortelle – ja, så har vi holdt av et par plasser – du kan angi din interesse for å holde en lynpresentasjon når du registrer deg til arrangementet. Beskriv lyntalen din med en setning eller to. Husk formatet: 20 slides à 15 sek. = 5 min.


Dette arrangementet arrangeres i samarbeid med: