Back to All Events

Hvordan skapes positive ringvirkninger?

  • DNB Solheimsviken 7 Solheimsgaten Bergen, Hordaland, 5054 Norway (map)

MELD DEG PÅ HER:

https://www.eventbrite.com/e/hvordan-skapes-positive-ringvirkninger-tickets-43835986616

 

I januar 2018 lanserte DNB sin kalkulator for å beregne ringvirkninger av en bedrift. Formålet er å vise at bedrifter faktisk bidrar til samfunnet langt mer enn man ser ut av bunnlinjen. Denne kvelden viser vi hvordan man kan skape positive ringvirkninger i sin hverdag. Vi kommer til å ta for oss positive ringvirkninger ved å drive forretning, positive ringvirkninger ved å jobbe politisk, positive ringvirkninger ved krav til innkjøp og positive ringvirkninger ved å prøve å påvirke internasjonalt.

Vi starter denne kvelden med å få en presentasjon av Erlend Waaler om DNB sitt ringvirkninger program og hvorfor de gjør dette. Blant annet har DNB invitert noen lokale bedrifter til å presentere seg, som med sin virksomhet har store positive ringvirkninger på samfunnet.

Deretter er vi så heldige og har fått Terje Brevik, nestleder i Venstre og næringspolitisk talsmann for gründere, til å fortelle hvordan de prøver å legge til rette for mer bedriftsvennlige løsninger og  skatteregimer i staten. Kanskje kommer det noen nye gode nyheter her?

Etter pausen bærer det til topps. Klimanjaro er Fjordkraft sitt innkjøpsprogram for bærekraftige løsninger og innkjøpssjef Gisle Hauge viser oss hvordan man kan påvirke positivt ved å sette de riktige kravene til sine leverandører. 

Etter en topptur er det alltid greit å roe ned pulsen litt og det gjør vi med en Fireside Chat med Silje Vallestad fra Future Talks. Hun vil dele fra sin lange karriere der verdivalg og hvordan påvirke verden på internasjonalt nivå har vært sentralt for henne helt siden tenårene.

Vi avslutter til slutt kvelden med den tradisjonsrike kåringen av vinneren av Venture Cup Hordaland.

 

TID: 13. mars 2017, kl 19.00
STED: DNB Solheimsviken
ADRESSE: Solheimsgaten 7c

 

Få med deg...

Ringvirkninger
Erlend Waaler - Relations Manager Startups and Growth Companies @ DNB

Næringspolitiske tiltak for etableringer og vekst
Terje Breivik - Nestleder @ Venstre

Klimanjaro – Et klimainitiativ som virker
Gisle Hauge - Innkjøpssjef @ Fjordkraft

Fireside Chat - Future Talks
Silje Vallestad - CEO & Co-founder @ FutureTalks

Venture Cup Hordaland
Pitch fra finalister og kåring av årets Venture Cup vinner