Back to All Events

Funding extreme

  • First Marin Hotel 8 Rosenkrantzgaten Bergen, Hordaland, 5003 Norway (map)

Det å starte et selskap er noe av det mest krevende mange gjør i løpet av et yrkesliv, og å investere i oppstartsselskaper ses av mange på som risikosport. Konsekvensen er at å skaffe kapital, funding, til et selskap oppleves som en ekstrem øvelse seg i selv. First Tuesday, i samarbeid med Dealflow og Seed Foum, har gleden av å invitere til en kveld hvor man viser fram hvordan man lettere kan koble selskaper og investorer og redusere risikoen.

Først ut er Seed Forum-general Steinar Hoel Korsmo, som er et fyrverkeri på scenen. Han har reist verden rundt og holdt over 200 kurs på hvordan presentere ditt kapitalbehov og hvordan pitche det riktig. Denne kvelden gir han et krasjkurs i hva som skal til. Forvent å få med deg masse gode råd!

Neste ut er fire utvalgte selskaper fra Dealflow. Disse har gått igjennom et tre timers krasjkurs i løpet av ettermiddagen. Med nypusset, treffsikker pitch står de klare på scenen og har fem minutter på å overbevise.

Vi avslutter før pause med Dealflow som forteller hos hvordan det å crowdfunde kapital kan gi veldig gode resultater på kort tid.

Etter pausen starter vi med å se på en annen måte å hente kapital på. Geir Atle Bore fra Fundingpartner presentere lånefinansiering som alternativ måte å hente kapital på. Det har vært mye snakk om crowdfunding og crowdfunding av lån er noe av det nye som har dukket opp i det siste i Norge.

Ingen funding uten investorer. Denne kvelden kommer Åsmund Mandal fra Business Angel Norway for å fortelle hvordan de tenker rundt investering og hvordan de har samlet 507 engleinvestorer i Norge, Norden og internasjonalt.

Deretter får vi besøk av NOFAS og Thomas Agerup som hjelper bedrifter med å søke offentlig støtte, både fra Norge og fra EU.

Til slutt avslutter vi kvelden med årets villeste event som kobler oppstartsselskaper med investorer, nemlig Startup Extreme. Charlotte kommer for å fortelle oss om årets opplegg som i år er enda mer ekstremt og lagt til samme uke som Ekstremsportveko på Voss.

Ønsker du å delta på årets Startup Extreme har alle medlemmer av First Tuesday 25 % rabatt på billetten, men vær rask for koden er kun tilgjengelig ut uken: Klikk her for rabattert påmelding

Samtidig inviterer vi alle First Tuesday medlemmer til Seed Forum Global på det norske teater i Oslo 17 og 18 juni 2019. Ved å bruke kode FTBERGEN får man 25% avslag på billettprisen fra EUR 99 til EUR 75. Registrer deg her: www.seedforum.global/register