Back to All Events

Møt engleinvestorer og lær om Digital Transformasjon innen bank og finans!

  • DNB Solheimsviken Solheimsgaten 7c Bergen, 5058 Norway (map)

Dere har alle fått med dere de siste nedskjæringene fra de store bankene. Lokalkontorer legges ned med begrunnelse i at flere og flere kunder går digitalt. Men hva er egentlig drivkreftene bak det som skjer og hvilken betydning har det for bank- og finansnæringen. Hvordan vil fremtidens banksystem se ut, og hvordan tilpasser funding-miljøet seg til den nye hverdagen?

Etter en lengre periode med investortørke i Bergen er det nå fart igjen. I tillegg til at Venture Cup deler ut premier til de beste forretningsplanene i regionen, kommer Angel Challenge med 1 million i kofferten og Connect Norge har samlet sammen en rekke investorer i sitt tidligfasenettverk BAN. Kom og lær om mulighetene og finn ut om kanskje du kan skaffe deg kapital til ditt prosjekt.

Speed Date med DNB
DNB inviterer også alle til en speed date med deres "oppstartsloser" på hvordan komme i gang på 1-2-3 med ditt selskap, hvordan enkelt etablere et bankforhold og hvilke muligheter DNB kan tilby deg. Du får 10 min til å spørre om det du lurer på, og gode og konkrete finansielle tips og råd fra banken. Meld deg på når du registrer deg på arrangementet og beskriv selskapet/ideen din med en setning eller to, eventuelt link opp til din nettside.

Få med deg:
Venture Cup
Pitch fra finalister og kåring av årets Venture Cup vinner og prisutdeling ved Byråd for Næring Julie Andersland

Bank anno 2016 – det digitale skiftet
Benedicte Schilbred Fasmer - Leder @ DNB Bedriftsmarked Vestlandet

Hvordan kle deg sexy for engleinvestorer?
Knut Wien - Daglig leder @ Angel Challenge

Tidligfase investornettverk (BAN)
Hege Elvestad - Leder @ Connect Norge

PS! Som vanlig er arrangementet gratis og åpent for alle medlemmer. Er du ikke medlem melder du deg ganske enkelt på arrangementet...og blir med det medlem. 

Dette arrangementet arrangeres i samarbeid med: