Back to All Events

Born in Bergen

  • Media City Bergen 30 Lars Hilles gate Bergen, Hordaland, 5008 Norway (map)

MELD DEG PÅ HER: https://www.eventbrite.com/e/born-in-bergen-tickets-49542513993

London baserte Market Gravity hjelper verdens ledende selskaper med å skape og lansere innovative ideer og tjenester fra "post-it" lapper til prototyper på bare 60 dager. Fra før har selskaper som Boots, Barclay og British Gas fått hjelp til innovasjon i rakettfart. Nå er turen kommet til Bergen hvor Deloitte samler 20 representanter fra næringslivet som i løpet av 48 timer går sammen i fire grupper og bruker Market Gravity sitt verktøy for å skape innovasjon. Case: Born in Bergen!

Fra og med mandags morgen frem til First Tuesday, vil gruppene jobbe på høygir for å lage den beste løsningen på et av følgende case:

  • CitiLab: Finn måter å gjøre Bergen til en av verdens beste by-baserte innovasjons lab for å tiltrekke de beste talentene og finansiering
  • Fikse huskjøpsprosessen: Finn måter  som er top-notch for å løse den universelle hodepinen med å kjøpe et hjem og alle smertene som følger 

Selve kvelden starter med en presentasjon fra Chaudhuri Saurav og Paul Bowman om Market Gravity. Etter dette hopper vi rett på presentasjoner fra de 4 gruppene som viser deres løsning på Born in Bergen. I pausen får dere sjansen til å mingle og snakke med gruppene om  presentasjonene. Dette er siste sjanse til å vite mer før vi etter pausen skal stemme frem og kåre den beste løsningen. Etter avstemming vil Jon Osvald Harila i Deloitte fortelle hva de legger i å være Born in Bergen, og hvordan de tenker om hva Bergen skal gjøre for å være best på innovasjon. 

Vi avslutter som vanlig Deloitte sitt arrangement med å kåre årets Deloitte Rising Star. Prisen går til et innovasjons- og gründerselskap som kan stå som eksempel til etterfølgelse for andre gründere. De 3 finalistene offentliggjøres på arrangementet.

 

Få med deg...

Innovasjon i rakettfart
Paul Bowman - Director @ Market Gravity London
Chaudhuri Saurav - Director @ Market Gravity London

Born in Bergen
Jon Osvald Harila - Partner @ Deloitte

Presentasjon av løsningene i Born in Bergen hackaton'en.

Utdeling av Deloitte Rising Star

Later Event: September 18
Hvordan investere i oppstartsselskaper