Back to All Events

Cybercrime - Are you ready to be Hacked?

  • Media City Bergen 30 Lars Hilles gate Bergen, Hordaland, 5008 Norway (map)

MELD DEG PÅ HER: https://www.eventbrite.com/e/cybercrime-are-you-ready-to-be-hacked-tickets-70109941723

I takt med økt digital avhengighet kommer nye trusler og sårbarheter. Selv en utilsiktet tilfeldig hendelse kan ha alvorlige konsekvenser for din bedrift, hva da med et avansert målrettet angrep? Er du forberedt? Denne kvelden inviterer vi i samarbeid med Deloitte til en kveld som vil skremme, men samtidig gjøre deg forberedt. 

Deloitte har lang efaring og en stor satsing på å forhindre samt å håndtere Cybercrime for en rekke kunder i verden. Denne kvelden kommer deres beste folk til oss for å gi deg en reality check før det er for sent.

ALARM - Klokken 04:13 blir du som ny CEO varslet om at alle IT systemer er ute av drift grunnet mulig cyber angrep. En reise gjennom de første dagene av en alvorlig cyber hendelse. Det er Anders Strangstad, med bakgrunn fra Det Norske Forsvar og Norsk Hydro som tar oss gjennom dette, og deretter stiller det enkle spørsmålet. Er du forberedt?

Så vil Thomas Thomasen, ekspert på Cyber Trussel fløyet inn fra Danmark, gjennomgå trussel landskapet i Norden med fokuse på e-spinonasje. Er det slik at kinserne vet alt om oss, eller er det kun på film? Denne kvelden vil vi kanskje få svaret

For å nøste opp og se hva man gjør i praksis i en bedrift, avsluttes kvelden med Vibeke Reigstad fra TV2. Hun har tjue års erfaring med arbeid med sikkerhet og betaling for og i bank og finans. I august byttet hun bransje og er nå leder for Informasjonssikkerhet i TV 2. Hun vil fortelle om det praktiske arbeidet med informasjonssikkerhet i TV2.

I god tradisjon kåres også vinner av årets Rising Star denne kvelden. Dette er en årelang tradisjon fra Deloitte, og prisen går til selskaper som har vist en enestående evne til å vokse og bli en suksess. Fjorårets vinner var Cutters, og denne kvelden kårer vi årets!

TID: tirsdag 3. september 2019, kl 19.00
STED: Media City Bergen
ADRESSE: Lars Hillesgate 30

Få med deg...

ALARM – Vi er under angrep
Anders Strangstad - Senior Manager @ Cyber Security and Resilience, Deloitte

Er du forberedt?
Anders Strangstad - Senior Manager @ Cyber Security and Resilience, Deloitte

Trussel landskapet for Cyber-angrep i Norden
Thomas Thomasen - Cyber Trussel Intelligens Spesialist @ Globale Cyber Trussel Intelligens team, Deloitte

Så hva gjør vi? Informasjonssikkerhet i praksis i TV 2
Vibeke Reigstad – Leder  Informasjonssikkerhet @ TV 2

Kåring av årets Rising Star
Jon-Osvald Harila - Partner @ Deloitte 

Later Event: September 17
Fra "Boss" til Business