Back to All Events

PropTech - digitale byggeklosser

  • Scandic Ørnen Lars Hilles gate 18 5008 Bergen (map)

Fra å ha et litt konservativ og traust rykte har eiendomsnæringen på kort tid blitt en forgangsbransje på digitalisering og bruk av ny teknologi. Buzzordet PropTech høres nå overalt, og denne kvelden har First Tuesday i lag med Unite Living, PropTech Innovation og Spaces gleden av å invitere til en kveld full av digitale "byggeklosser" som viser litt hva dette går i.

Vi starter kvelden med foredrag fra Prop Tech Innovation på hva Prop Tech er og hva som finnes der ute. Deretter vil våres hoved arrangementspartner denne kvelden, Unite Living, ta opp tråden på temaet før de avslutter der de er ekspert, på Real Estate FinTech. Før pausen avslutter vi deretter med Energy Control som snakker om hvordan man kan utnytte smart teknogi på egne bygg.

Etter pausen fortsetter vi med digitale nøkler fra Unloc som lar deg styre døren din med mobilen. Dette er en viktig "nøkkel" i globale trender som delingsøkonomi, netthandel og eldreomsorg. Deretter tar vi turen tilbake til byggeplassen for å se hvordan Os selskapet Fonn, tidligere byggemappen, gjør at utbyggere sparer tid og penger samtidig som kvaliteten øker.

Når bygget til slutt er reist må det leies ut, og den nye trenden er Co-working spaces. En av de som virkelig gjør dette bra er nettopp Spaces som startet i Amsterdam og som nå tar Norge og etterhvert Bergen med storm, og de får æren av å avslutte det faglige for oss.

Til slutt avslutter vi kvelden med vår årlige tradisjon, kåring av vinner i idekonkurransen Venture Cup. De 3 finalistene er Advokutten, SimplyfID og UtdanningX. Vinneren sendes til nasjonal finale og kan ta med seg 100.000 kroner. 

NB! Forrige arrangement ble fullbooket, og vi hadde over 100 personer på ventelisten. Anbefaler derfor å være tidlig ute med å registrere seg.

 

TID: 2. april 2019, kl 19.00
STED: Hotell Scandic Ørnen
ADRESSE: Lars Hillesgate 18

Få med deg...

Hva er PropTech og hvordan vil det endre bransjen?
Christian Wierød - Daglig leder @ Unite Living

Tittel kommer... 
Anders Brekke - Leder forretningsutvikling... @ Bob / Prop Tech Norway

The workplace Revolution
TBA @ IWG

Proptech Bergen | Cowork
Tommy Hagenes - Daglig leder @ Energy Control

Få jobben gjort
Daniel Skotheim – Salg og markedssjef @ FONN

Hvordan skal digitale nøkler gjøre livet enklere for alle med en inngangsdør?
Kris Riise - Gründer og daglig leder @ Unloc
Johan Biermann Knudsen - Forretningsutvikler @ Unloc

Earlier Event: March 5
Fremtidens byer
Later Event: May 14
Funding extreme