Back to All Events

Strategi som skaper vinnere

  • Scandic Ørnen 18 Lars Hilles gate Bergen, Hordaland, 5008 Norway (map)

LES MER OG MELD DEG PÅ HER
https://www.eventbrite.com/e/strategi-som-skaper-vinnere-tickets-41696227539

 

For å lykkes i forretningslivet trenger man å ha en strategi. Men hvordan identifiserer man riktig strategi, hvordan lykkes man med å utforme en god strategi, og hva er suksessfaktorerne for å gjennomføre strategi? Denne kvelden får vi vite hvordan forskjellige roller i et selskap - fra gründeren, investoren, styret, digitaliseringssjen og økonomisjefen  - tilnærmer seg strategi.

Lasse og Harald, to av gründerne bak Adams Matkasse, gjør comeback på First Tuesday. Siden sist har de også vært med å drive frem Cutters. Hvilke strategier var overførbare fra salg av matkasse i Adams til klipping av hår i Cutters? Nå har de blitt investorer med investeringsselskapet Askelanden & co, og skal hjelpe andre med å lære av sine feil og suksesser i nye startups.

Regnskapsfører er et utskjelt ord. Man ser fort for seg en grå mus som er pinlig nøyaktig og som er opptatt av de minste små detaljer. Men dette er helt feil. Et selskaps regnskapstall er et glimrende utgangspunkt for å identifisere strategier, satsingsområder, og det viktigste- hindringer som gjør at du ikke når dine mål. Caroline fra Amesto AccountHouse kommer og forteller.

Digitalisering handler om mer enn kun teknologi. Som følge av teknologien er kundeadferd i endring, og nye aktører med nye forretningsmodeller utfordrer etablerte virksomheter. Hvordan skal ledere legge en digitaliseringsstrategi med fokus på forretningsmodellen? Christoffer Hernæs fra Sbanken deler med oss hvordan de gjør det.

TicketCo er midt i reisen fra gründerbedrift til å ekspandere internasjonalt. Med på laget som styreleder har de fått med seg Tore Totland fra investeringsselskapet Tripod, og han vil fortelle hvordan de har lagt strategien for at TicketCo skal lykkes.

Fra akademia og NHH kommer Dr. Eirik Sjåholm Knudsen. Hvem lykkes med strategi og hvorfor lykkes de? Hva er beste praksis for å bygge en strategi, samt hvilke ingredienser må være på plass? Eirik vil ta utgangspunkt i forskning knyttet til flere bøker han har vært medforfatter av.

Etter arrangementet blir det mingling og hyggelig selskap.

 

TID: 9. januar 2017, kl 19.00
STED: Scandic Ørnen
ADRESSE: Lars Hilles gate 18

 

Få med deg...

Amesto-historien og fremtidens strategiske valg
Arild Spandow - eier og CEO @ Amesto

Hvordan bruke det finansielle til å identifisere strategi.
Caroline Gjerding - Regionssjef Bergen @ Amesto AccountHouse

Alt som kan digitaliseres vil digitaliseres
Christoffer Hernæs - CDO @ Sbanken

Strategier for vekst, styrearbeid og investeringer
Tore Totland - Styreformann, Investor @ TicketCo, Tripod

Strategiske perspektiver for en gründer
Lasse Smedsvig - Investor @ Askeladden & co
Harald Aalvik - Investor @ Askeladden & co

Hvordan lykkes med strategi
Dr. Eirik Sjåholm Knudsen - Førsteamanuensis @ NHH