Back to All Events

Floyd 'Crypto' Mayweather slår et slag for Bergensk krypto

  • Scandic Ørnen 18 Lars Hilles gate Bergen, Hordaland, 5008 Norway (map)

Blockchain er teknologien bak kryptovalutaer som Bitcoin og Etherium. Disse nye valutaene har mangedoblet seg i verdi det siste året og setter statig nye rekorder. Likevel skal vi ikke ha hovedfokus på valuta på dette arrangementet, men i stedet se på teknologien bak og hvordan den brukes til å revolusjonere flere bransjer som shipping, bank og finans, offentlig sektor, supply chain og media. Sammen med Deloitte skal vi gi dere en forståelse for teknologien, samt hvordan den kan anvendes.

Deloitte har hentet inn sin fremste ekspert på Blockchain, Antonio Senatore fra Irland for dette arrangementet. Han vil først gi oss en innføring i konseptene slik at alle forstår hva blockchain er. Deretter vil han snakke om hvordan blockchain kan brukes innenfor flere sektorer og komme med konkrete eksempler på hvordan den allerede brukes.

Ragnhild Georgsen fra Deloitte vil belyse juridiske aspekter rundt anti-hvitvasking for bank og finans. Antonio vil presentere en mulig løsning for dette ved hjelp av blockchain-teknologi.

Jacobo Toll-Messia står bak Bergens-startupen Hubii. Hele konseptet er bygget på blockchain - alt fra publisering, betaling, smarte kontrakter og selve oppkapitaliseringen som er gjort ved å utstede en egen valuta, Hubiits, basert på Etherium.

Allerede i løpet av fem dager har de samlet over 15M kroner og fått positiv omtale av store internasjonale medier som Business Insider, El País og Mashable. Hør også hvorfor verdens beste og best betalte bokser reklamerer for dette bergenske selskapet!

Utdeling av årets Deloitte Rising Star 2017
Til slutt vil vi kåre årets Deloitte Rising Star. Prisen går til et innovasjons- og gründerselskap som kan stå som eksempel til etterfølgelse for andre gründere.
Kandidatene offentliggjøres på arrangementet.


Få med deg...
Hubii og Floyd 'Crypto' Mayweather slår upper cut på mediabransjen
Jacobo Toll-Messia - Gründer @ Hubii

Intro om blockchain
@Antonio Senatore - Senior Business and technology advisor @ EMEA Blockchain Lab Deloitte

Juridiske problemstillinger innen bank og finans
@Ragnhild Georgsen - Advokat @ Deloitte Advokatfirma

Nøkkelbruksområder for blockchain med case studies og live demo
Antonio Senatore - Senior Business and technology advisor @ EMEA Blockchain Lab Deloitte


MELD DEG PÅ HER
https://www.eventbrite.com/e/floyd-crypto-mayweather-slar-et-slag-for-bergensk-krypto-tickets-37399102723

Earlier Event: June 6
Digitalisering av sjømatsektoren
Later Event: September 26
AgriTech - Landbruk 2.0