Back to All Events

AgriTech - Landbruk 2.0

  • Scandic Ørnen 18 Lars Hilles gate Bergen, Hordaland, 5008 Norway (map)

MELD DEG PÅ HER
https://www.eventbrite.com/e/agritech-tickets-37980496688

Landbruk er kanskje verdens nest eldste bransje, som også reflekterer den tiden vi lever i. Det er noe stort i emning her og vi vil se nærmere på det. Matproduksjon blir påvirket av megatrender som urbanisering, internet of things og det grønne skiftet. Man trenger ikke å være bonde for å kunne levere innovasjon til denne bransjen. Vi vil se på de store problemene som må løses, innovasjonen som skjer og hvilke muligheter som finnes for dem med gode ideer og løsninger.

Anders Waage Nilsen er Kreativ Leder i Netlife Research, en aktiv skribent og etterspurt foredragsholder. Både driftskonsepter, teknologiløsninger og nye forretningsmodeller er i spill, og Anders vil dele sitt perspektiv og de mulighetene han ser nå og fremover.

Vertikalt landbruk er en trend som vi ser i de store byene. Man ønsker å produsere mat nærmere der konsumet skjer ved effektive produksjonsmetoder. Produksjonen kan skje i større eller mindre skala. Ygdrasil skal fortelle om sitt stoskalakonsept for dette.

Invertapro har blitt en snakkis i måten de har forsket frem en ny måte å produsere proteinrikt dyrefor på. De vil gjøre organisk avfall om til en ressurs ved å benytte det til dyrking av insekter og larver som igjen kan brukes til produksjon av fiske- og dyrefor.

Innovasjon Norge vil snakke om den teknologiske revolusjonen som skjer i landbruket og hvordan de kan hjelpe gründere som vil jobbe med dette.

 

TID: 26. sept 2017, kl 19.00
STED: Scandic Ørnen
ADRESSE: Lars Hilles gate 18

OBS: 30% rabatt på parkering i Grieg-garasjen og 15% rabatt i Bygarasjen. Ta med papirbillett og få den stemplet i resepsjonen på Ørnen

 

Få med deg...

Bio-sirkulæritet! Larver, organiskavfall og bærekraftig protein
Alexander Solstad Ringheim - Gründer @ Invertapro

Teknologitrender i landbruket
Anders Waage Nilsen - Kreativ leder  @ Netlife Research

Vertical Farming and Synergy
Julian Ruiz - Gründer @ Ygdrasyl Project

Agriteknologi, - en ny vekstnæring i Norge?
Ole-Andreas Smette - Avdelingsleder @ Innovasjon Norge

Innovating our food culture
Puja Thiel- Arrangør @ Future Agro Challenge Norway

Naturall - a platform connecting you with local farmers
Michal Reszka - Medgründer @ Naturall

 

MELD DEG PÅ HER
https://www.eventbrite.com/e/agritech-tickets-37980496688