Back to All Events

Sosiale entreprenører må bygge Norge

  • The Impact Hub Holmedalsgården 3 Bergen Norway (map)

Avfallsberg, flyktningsstrømmer, global oppvarming, aldrende befolkning, giftlokk… Norge trenger flere entreprenører som bygger bedrifter som løser samfunnets utfordringer. Grunntanken i sosialt entreprenørskap er at man løser en sosial utfordring, samtidig som man tjener penger på løsningen sin. Men går det an å både bygge en vekstbedrift og samtidig være idealist?       

Vår partner Innovasjon Norge tror det går an og derfor inviterer First Tuesday til arrangement i Norges første co-working space for sosiale entreprenører, Impact Hub Bergen på Bryggen. Kom og møt et gründermiljø litt utenom det vanlige! Innovasjon Norge sier de skal satse på sosialt entreprenørskap. Hva mener de med det? Og hvorfor er det så mange av samfunnsentreprenørene som ikke får støtte?

Få med deg...

Creative Confidence in Social Innovation
Federico Lozano - Asst. Professor @ NTNU

Kan vi finne effektive svar på de mest presserende samfunnsutfordringene hvis vi leter i det nære?
Agnes Vevle Tvinnereim - Gründer @ Bærekraftige liv nettverket og Matkollektivet

Bærebjelke – CSR 2.0
Ralph von Minden - Bærebjelke @ Co-founder

Leieting.no - ekte norsk delingsøkonomi
Christer Hansen Eriksen - Co-founder @ Leieting

Lokalt og globalt nettverk for sosial innovasjon
Silje Grastveit - KaosPilot @ Impact Hub Bergen


Dette arrangementet arrangeres i samarbeid med: